Gezocht acteurs / figuranten / makers

Zin om de pannen van het dak te spelen? Of om je eerste theaterpasjes te zetten? Liever geen podium voor je, maar wel een rol achter de schermen?

In het najaar van 2020 brengen Cultuurkapel De Schaduw en De Spil een participatief totaaltheater geïnspireerd op George Orwell’s Animal Farm. Theatermaker Tom Ternest, gekend van o.m. Midzomernachtsdroom en Maustrofobie, neemt de regie in handen.

En wij
Wij zoeken heel veel acteurs, actrices, spelers met én zonder ervaring en figuranten om een onvergetelijke ervaring neer te zetten. 

Heb je goesting om mee te spelen?
Schrijf je dan in voor de audities via de knop hiernaast. Je hoeft zeker geen stress te hebben. De audities zijn er niet om je met een trauma op te zadelen, wel om je beter te leren kennen als mens én speler. We geven je ook een kleine opdracht mee. Deze ontvang je van ons zodra je je ingeschreven hebt.

Wil je liever figureren of maken? 
Fijn! Klik op de knop hiernaast en we nemen contact met je op. We raden aan om als figurant ook zeker even te kijken bij ‘meer info over het project’. 

Meer info over het project of de audities?
Klik dan zeker op de knop ‘meer info’ hiernaast. Zit je - na alles te hebben gelezen - nog met vragen? Stuur gerust een mailtje naar info@deschaduw.be