=

Sascha Bornkamp & Juicy Dune IJsselmuiden

Opgelet! Kom je naar minstens 2 verschillende voorstellingen van En Avant? Dan krijg je een ticket voor een voorstelling van En Avant gratis! Stuur een mailtje naar [email protected] voor je gratis ticket.

zijn, bestaan 
het resultaat van 
is gelijk aan 
existeren, vertegenwoordigen,
aanwezig zijn, staan, uithangen,
verkeren, vertoeven, verwijlen,
zich bevinden,
ben, was, geweest,
wezen,
bijdragen, voorkomen,
leven.

Juicy Dune IJsselmuiden en Sascha Bornkamp, samen Wang, creëren met = hun derde theatertekst. = is een talig onderzoek naar de connectie tussen de intieme binnenwereld en de collectieve  buitenwereld. Dienen de structuren waarbinnen we zijn opgegroeid ons? Hoe geven we taal aan de transities die plaatsvinden? Hoe verhouden we ons tot een ecosysteem waarvan ieder van ons maar een fractie uitmaakt? = is een zoektocht naar de juiste woorden om met de wereld te spreken. De makers onderzoeken gebed, meditatie, activisme en lichamelijkheid als gespreksvormen.  

Wang schrijft prikkelende en fantasievolle theaterteksten, geschikt voor kinderen en volwassenen. Hun debuut + (2019) speelde als volwassenen- en kindervoorstelling inmiddels meer dan 80 keer op festivals, op basisscholen, in huiskamers, tuinen en in theaters en kreeg daarnaast ook een luisterversie. Na een tweede productie in 2020, X, maakt Wang in seizoen 2021/2022 het sluitstuk van het drieluik + X =. De voorstelling wordt gecreëerd op uitnodiging van Zuidpool, die Wang selecteerde voor het jongemakersfestival En Avant 2022. = wordt gespeeld voor volwassenen en voor kinderen vanaf 9 jaar en gaat in première op 2 juni 2022. 

concept, tekst, spel: Sascha Bornkamp en Juicy IJsselmuiden
dramaturgie: Rosa Vandervost
educatief medewerker: Jenne Van daele
zakelijke en communicatieve ondersteuning: Flore Opsomer & David Cornille (Zuidpool)
technische ondersteuning: Anne Straetmans (Zuidpool)
partners: Zuidpool, hetpaleis, De nieuwe Toneelbibliotheek,  Het Nieuwstedelijk, Antigone, Malpertuis, Cécilia en Arsenaal/Lazarus
met dank aan: Literatuur Vlaanderen 

 

Event Afgelopen

geen tickets meer beschikbaar

Coming soon