Wouter Bruneel

met: Verkeerde Nachten

Update! In het weekend van 11 november speelde Wouter de eerste voorstellingen van Verkeerde Nachten. Tijdens deze voorstellingen is de artistieke ploeg tot de conclusie gekomen dat het koor de voorstelling niet ten goede komt. Daarom heeft Wouter de harde noot gekraakt en beslist om het koor niet meer mee te nemen in de voorstelling.

Ergens in de duinen, het is nacht, staat een klein ventje van negen, helemaal alleen.
Zijn vader liet hem daar achter.
Hij ziet een oude vrouw en volgt haar.
Zij probeert hem te verjagen maar hij wijkt niet.
Uiteindelijk neemt ze hem, geheel tegen haar zin, mee naar huis
om hem van onderdak en etensresten te voorzien, en een bed.
De volgende ochtend heeft hij erin geplast.

Wouter Bruneel kruipt in de huid van deze kleine jongen van 45 jaar, een Pinocchio met overgewicht. Een onweerstaanbare plantrekker met een gouden hart. Gepluimd door een leven vol verkeerde vrienden en evenveel verkeerde nachten.

Over Verkeerde Nachten

Verkeerde Nachten is een fabelachtige voorstelling over een harde realiteit waarbij iemand ‘par accident’ vermoord werd, over een vrouw.

Wouter Bruneel is genomineerd als Beste Acteur door de Acteursgilde voor zijn rol in Mouchette van Arne Sierens. Hij speelde ook in De Broers Geboers en was de gangmaker van Once Upon a Time in De Westhoek (Co Cecilia).

Op televisie is hij alom aanwezig : Onder Vuur, De Zonen van Van As, Zie mij graag, Eigen kweek, ….

Spel: Wouter Bruneel 
Tekst: Arne Sierens en Wouter Bruneel
Regie: Arne Sierens en Wouter Bruneel
Foto’s: copyright Bas Bogaerts
In samenwerking met De Kwelm, Cultuurcentrum De Ververij Ronse en Cultuurhuis Merelbeke. Deze voorstelling kwam tot stand met de steun van de Tax Shelter maatregel van de Belgische Federale Overheid.

Event Afgelopen

geen tickets meer beschikbaar

Coming soon