Tim Oelbrandt & De Studio

met: Heen en terug

Laat je meevoeren in de absurde wereld van magie en het onderbewustzijn. Is het echt of zijn het truken van de foor? Dat mag je zelf uitmaken. Verwacht een waanzinnige avond vol humor en geniale hersenspinsels.

Het magisch theater van Tim Oelbrandt lijkt in niets op een goochelshow. Hij gaat op verkenning in de negentiende eeuw, de victoriaanse periode van hypnose, waarzeggerij en spiritisme. Heen en terug is een bezwerende seance waarin gedachten en veronderstellingen overhoopgehaald worden. Een psychologische trip om u tegen te zeggen.

Tim Oelbrandt was al een bekende naam in het underground magic circuit - ja, dat bestaat - voor hij doorbrak bij het theaterpubliek. In zijn betoverende voorstellingen mixt hij goochelkunst met illusies en magisch theater. Naast zijn theaterwerk in binnen- en buitenland werkte hij onder andere mee aan de VTM-reeksen Nicholas en Dat belooft voor later. Hij won de Grand Prix op het Open Nederlands Kampioenschap Goochelen 2017.

"Of hij een meester in de magie of een charmante charlatan is, laat hij geniepig in het midden (…) Ook fijn hoe Oelbrandt zijn magie met poëzie, comedy en fascinerende feiten mengt." Gazet van Antwerpen ★★★★

"Every inch a gentleman." De Standaard ★★★

Concept en uitvoering: Tim Oelbrandt
Coaching: Dimitri Duquennoy
Coproductie: De Studio
Foto: Lichtwaas

Tickets

add. € 14
vvk. € 12

Coming soon