STI.LL

Opgelet!
Een covid safe ticket in combinatie met een mondmasker is verplicht voor deze voorstelling. Meer info over wat een geldig covid safe ticket is, vind je hier.

Over de voorstelling
STI.LL staat voor STIen. Stil(staan). Stilleven.  Luister Lied. Het Leven, de Liefde. Licht. Of misschien ook wel voor Long Legs. 

Stien Michiels, de vrouw achter dit muzikale avontuur, is niet in één woord te vatten. Singer-songwriter, ja. Maar ook trainer en facilitator, theatermaakster en clown, dichteres, gelegenheidstroubadour, presentatrice en ceremoniebegeleidster.

De rode draad? Mensen samenbrengen op betekenisvolle manieren. Harten openen. Ogen laten schitteren. Licht brengen zonder het donker te schuwen.

STI.LL’s eerste album, Crack it Open, kwam eind september uit. Volgens luisteraars: ‘een schot in de roos’, ’12 nummers met elk een eigen kleur’, ‘sfeervol’, ‘warm, gevoelig en vertellend’, ‘pakkend’, ‘poëtisch’, ‘blijft aan de ribben kleven’, ‘recht naar het hart’, ‘gewoonweg prachtig’.

Stien heeft met andere woorden haar debuut niet gemist, en daar hebben de topmuzikanten aan haar zijde zeker iets mee te maken: Pat Van Kerckhove (pianist en bandoneonist), Bert Candries (producer, bassist, gitarist, al decennia lang vaste compagnon de route van Johan Verminnen) en celliste Renke Van Impe vergezellen Stien en tillen het geheel op naar hogere muzikale sferen.

Dus neen, verwacht niet zomaar een concert. STI.LL heeft een ander doel: al sprekend, spelend en zingend een beklijvend moment creëren, met diepgang en humor. Een open uitnodiging om even STI.LL te staan.

Event Afgelopen

geen tickets meer beschikbaar

Coming soon