Steven Mahieu

Met: Stabiel. (try-out)

Voorprogramma: Tim Loobuyck

Tim Loobuyck is de eerste stand-up comedian in Vlaanderen die zich geout heeft als bedplasser. Met deze boodschap stapte hij in 2022 de eerste keer op het podium. Naast zijn bedplashistorie, heeft Tim het onder andere ook over zijn ervaringen met Sinterklaas, het medisch onderzoek in het derde middelbaar en gênante zalfjes afhalen in de apotheek. Zelfspot is hierbij nooit ver weg.

Met zijn herkenbare, toegankelijke humor weet deze Oost-Vlaming de sympathie van het publiek op te wekken. In zijn eerste comedywedstrijd in Nederland, schopte Tim het meteen tot in de finale. De vakjury voorspelde hem toen een heel mooie toekomst. Hollandse overdrijving of bevat het toch een kern van waarheid!? Ontdek het vooral zelf!

Over Stabiel

‘Stabiel.’ is de vijfde zaalshow van Steven Mahieu. Met zijn debuutshow ‘Mahieustueus' won hij meteen de jury- én publieksprijs op Humorologie. Daarna volgden ‘Maniak’, ‘Zonder Filter’ en ‘Full Contact Tour’. Die werden altijd met vier sterren onthaald in de pers. Steven acteert ook hoe langer hoe meer. Als acteur is hij vooral bekend als buurman Arne in de humorreeks Chantal. Daarnaast kon je hem ook al zien in Nonkels, Doe Zo Voort en Onder Vuur.

'Het theatrale laat hij achterwege, hij glipt op het podium, ratelt door zijn microfoon en bedwelmt zijn publiek. Met succes, met gelach en met applaus.' (De Redactie - over Zonder Filter -★★★★)

Foto: Jelle Vermeersch

Event Afgelopen

geen tickets meer beschikbaar

Coming soon