Momoyo

Intense pop die drijft op nachtelijke beats, vintage synths, bezwerende strijkers en een stem die je bij de keel grijpt: Momoyo is de band rond auteur/muzikant Jonas Bruyneel met Frie Mechele, Esther Coorevits (Jan Verstraeten, Noémie Wolfs), Renaud Debruyne en Sven Sabbe (Galine).

Op 16 september 2022 verscheen hun debuutalbum Gaps in Time bij Starman Records. Gaps in Time verkent de versplintering die gepaard gaat met ouder worden. De titel verwijst naar momenten die buiten de tijd vallen en die je helpen om vanop een afstand naar jezelf te kijken. Elk nummer gaat over een ogenblik waarop je door de snelheid van het leven breekt en tot volmaakte stilstand komt.  Dit caleidoscopisch album dat spreekt over liefde, lichaam, ziekte, kunst, klimaat, bewijsdrang, teleurstelling en transformatie is tegelijk het meest droevige en meest dansbare dat Momoyo tot dusver maakte. In de releaseweek werd het album meer dan 150.000 keer gestreamd. Op de release van Gaps in Time volgt een tour door België en het Verenigd Koninkrijk, die volop aan de gang is.

Het album werd geproducet door Jonas Bruyneel, gemixt door Filip Tanghe (Balthazar, Warhaus) en gemasterd door Brian Lucey (Arctic Monkeys, Depeche Mode). Het artwork werd ontworpen en gefotografeerd door beeldend kunstenaar Louise Degraeve.

'Stukje bij beetje bouwen de nummers van indiepopgroep Momoyo een volledig lichaam.' (Focus Knack)

Event Afgelopen

geen tickets meer beschikbaar

Coming soon