Milo Meskens + Jen

met: album release

Voorprogramma Jen

Jen, het project rond de Brugse singer-songwriter Jente Neels, staat klaar om de volgende grote stappen te nemen.
Naast haar rol als muzikante bij onder andere Sylvie Kreusch en Ratmosphere, laat ze ons nu kennis maken met haar
breekbare kant. Dit met nummers waarin ze haar eigen identiteit en gevoelens vooropstelt. Nummers die je meenemen, niet loslaten en volledig omarmen. Voor fans van Phoebe Bridgers, Stella Donnelly en Holly Humberstone.

Milo Meskens

Le nouveau Meskens est arrivé! 

Milo Meskens kennen de meesten van toen hij het in 2015 tot de finale van De Nieuwe Lichting schopte. Isolde Lasoen noemde hem toen de Jeff Buckley van Deinze.

Milo Meskens brengt eigenzinnige pop, folk en blues zoals de groten. Denk aan Ben Howard, James Bay of Ryan Adams. Zijn melancholische debuutsingle Here With Me werd in 2016 meteen Hotshot op Studio Brussel, nog geen week later stond hij op één in de Afrekening. Opvolger New Beginning werd meteen een heerlijke meezinger en bewees dat Meskens geen ééndagsvlieg zou zijn. 

Begin dit jaar trok hij naar Londen om er te werken aan nieuwe muziek. Voor de opnames van de nieuwe plaat vond hij gelijkgestemden in James Williams, Amos Lee en de drummer van TheColorGrey, die een groove machine bleek te zijn en elk nummer naar een hoger niveau tilde. Een geweldig duo met Victor Defoort (Roméo Elvis) op bas. 

Zijn tweede langspeler is rijker, dieper en meer volwassen. Doe daar nog wat eelt op de ziel bij en kippenvel is nooit veraf. 

Event Afgelopen

geen tickets meer beschikbaar