Koen Van der Cruyssen

met: Eerste hulp bij hersenspoeling

Twee jaar geleden stelde Koen Van der Cruyssen zijn laatste roman Ben! voor. Hij verraste vriend en vijand door er een trailer aan te koppelen waarin onder meer Peter Bulckaen, Werner De Smedt en Marieke Dilles een rol kregen.

Voor zijn poëziedebuut Eerste hulp bij hersenspoeling gooit hij het, weliswaar met gelijkaardige maatschappelijke thema’s, over een totaal andere boeg. Zijn bundel kan het beste omschreven worden als een gedachtenbundel. Gedachten zoals: een hokjesgeest is eng, want hij laat weinig ruimte voor vloeibaarheid. En precies daarom kunnen gedachten makkelijk aan het flirten slaan met gedichten. Bereid je dus voor op een bloemlezing van rijmende mijmeringen en ritmische reflecties.

Het kan geen toeval zijn dat, vijf weken voor de moeder van alle verkiezingen, er eveneens een politieke lading aan zit. Deze voorstelling zal het beste gesmaakt worden door de 50% kiezers voor wie de republiek Vlaanderen een natte droom mag blijven. Kiezers met een hart voor cultuur. Kiezers met een hart, tout court. 

Opgepast! Deze voorstelling is gratis. Gelieve je wel vooraf te registreren via de knop 'bestel'.

Tickets

add. € 0
vvk. € 0