Joke Emmers

Met: Weg van India

In Weg van India nemen Visjal Auwerx en Joke Emmers je mee in een muzikale vertelling. Hij is geboren in India, zij in België. Hij is weg van haar, zij van hem. Ze plannen samen op weg te gaan naar dat wonderlijke land, zal dit invloed hebben op wie zij zijn? Bepaalt je omgeving of een grote gebeurtenis mee je identiteit?

Woord en muziek omhelzen elkaar op deze muzikale reis en brengen zo verhalen, zowel uit India als eigen hersenspinsels, tot leven. Laat je beroeren, lach en ga met een resem personages op pad door de gonzende straten van India. Misschien kom je jezelf er ook tegen.

Vergeet de Taj Mahal of Bollywood, zij gaan verder waar de Lonely Planet stopt. Drijf in intieme setting mee op de magische klanken van de sitar en dompel je onder in de Indiase cultuur. Wie weet ben jij aan het eind ook helemaal weg van India.

Over Joke Emmers
Joke Emmers studeerde in 2012 af aan de richting acteren aan het Koninklijk Conservatorium te Antwerpen. Op televisie brak de Neerpeltse volledig door met bijrollen in Callboys, Den elfde van den elfde en Beau Séjour. Al zullen de meesten haar kennen van haar ontwapenende passage in De Slimste Mens. Op vlak van theater werkte ze o.a. voor NTGent / TGA, De warme winkel, de Queeste, Dimitri Leue ... 

Tekst: Joke Emmers (o.b.v. Jibbe Willems)
Muziek: Visjal Auwerx
Lichtontwerp: Bart van den Heuvel
Kostuums: Fran Labarque
Foto: Thomas Dhanens

Event Afgelopen

geen tickets meer beschikbaar

Coming soon