De Gemene Delers

Het handelsmerk van De Gemene Delers: spitsvondige teksten van Peter Devlieger, steeds grappig en vlot zingbaar - soms ondeugend scherp, cru - vaak fijn ironisch - enkele malen heel gevoelig.  Een rollercoaster van hoogtepunten afgewisseld met intiemere momenten – zowat elk muziekgenre passeert de revue. 

Liedjes als ‘Stilte’, ‘China’ en ‘Dyslexie’ gingen viraal en zorgden mee voor twee uitverkochte concerten in de Roeselaarse Spil.

De match tussen frontman Peter Devlieger en co-zangeres Marie Decock is ongezien: hun beider stemmen blenden vooral bij de rustiger nummers zalig, en het accordeonspel van Marie geeft een magistrale folktoets aan het geheel.

Elk concert is een uniek concept: je nestelt je in de cocoon van ‘het bekende nummer’, gebracht door zeer talentvolle muzikanten o.l.v. Hendrik Deneir, en voorzien van een nieuwe tekst waarmee allerlei maatschappelijke toestanden op hilarische manier op de korrel worden genomen. De kwinkslagen -ook tussen de liedjes door- worden door het veelkoppige publiek meteen gretig gesmaakt. 

Jozef onthult...

Deze keer wordt in de wel zeer toepasselijke setting van De Schaduwkapel de kersthistorie op spitsvondige manier voor het voetlicht gebracht. We krijgen een fantastische kijk op het verhaal te zien: bij momenten hou je het niet van het lachen omwille van de originele invalshoek en dito commentaar, om wat later stil ontroerd te worden door de link met gevoelige hedendaagse thema’s.

Muzikale humor: scherp, ironisch, gevoelig, hilarisch, ongezien. De Gemene Delers ten voeten uit.

Tickets en gezinstickets kunnen ook besteld worden via:

- Xboeken - ondersteuning evenementen: arne@xboeken.be of 0494 31 07 71
- aan de balie van de Broederschool (Mandellaan 170, 8800 Roeselare) of  051 20 03 03 (vragen naar Arne) 

Een gezinsticket kost 30 euro in VVK en 36 euro ADD. Met een gezinsticket mag iedereen binnen die onder hetzelfde dak woont. Gelieve dit dus enkel te bestellen indien jullie met minstens 4 personen komen die samen wonen. 

Event Afgelopen

geen tickets meer beschikbaar