Antwerp Gipsy Ska Orkestra + dj Desperado

Antwerpen is altijd al een smeltkroes met verschillende culturen geweest. Antwerp Gipsy Ska Orkestra weerspiegelt die openheid op een intrigerende manier: muzikanten met een zeer diverse muzikale achtergrond hebben hun krachten gebundeld om de pure, rauwe energie van authentieke Roma Gipsy, Griekse en Turkse melodieën te combineren met de ultra dansbare ska grooves. 

Een charismatische frontman, ongelooflijke energie op het podium, een enorme verscheidenheid aan stijlen en ritmes die de grenzen verleggen van wat we kennen als ska muziek, opvallende melodieën die spatten van vreugde en vol zitten met melancholie, improvisatievaardigheden om een jazzcombo te evenaren en het beste van alles ... een eigen geluid dat zo uniek en natuurlijk is dat men zich kan afvragen waarom niemand eerder met dit idee kwam. 

De band bestaat in januari 2019 alweer 16 jaar. Je kunt wel zeggen dat het classificeren van AGSO als ‘gewoon een nieuwe ska band’ een vergissing is die je waarschijnlijk niet snel zult maken als je de band live hebt zien spelen. Na 4 albums werkt de band momenteel aan nieuw materiaal voor een vijfde plaat in samenwerking met verschillende muzikanten met Turkse en Griekse grooves, skinhead reggae, banghra beats en natuurlijk uptempo Gipsyska.

Na het optreden selecteert dj DESPERADO dansbare plaatjes. Put on your dancing shoes! 

Event Afgelopen

geen tickets meer beschikbaar